Γιατί να μας επιλέξετε

Ατσαλής Ιωάννης

Αρχιτέκτων Μηχανικός αρχιτεκτονικής σχολής Ιταλίας,
Universita degli Studi “G. d’Annunzio” Chieti-Pescara

Ο Ιωάννης Ατσαλής γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1986 και κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στον Άγιο Νικόλαο.

Το 2011, έχοντας ένα πλούσιο πανεπιστημιακό βιογραφικό τόσο από εμπειρίες και υποτροφίες όσο και με συμμετοχές και διακρίσεις σε
διαγωνισμούς, μεταξύ των οποίων την απόκτηση του τρίτου πανευρωπαϊκού βραβείου, ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές του στην αρχιτεκτονική σχολή της Ιταλίας του πανεπιστημίου “G. d’Annunzio” Chieti-Pescara.

Το 2012 ίδρυσε το δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο και, έκτοτε δραστηριοποιείται ως Αρχιτέκτων Μηχανικός με πλήρη συνείδηση και
αποφασιστικότητα.

Το 2017 έγινε Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων Γ΄ Τάξης  και το 2018 Ελεγκτής δόμησης .

Από το 2015, παράλληλα προς το αρχιτεκτονικό του έργο, ξεκινά η διακεκριμένη κοινωνική δράση του. Αποτελεί εκλόγιμο μέλος της παράταξηςΔΚΜ τόσο στις τοπικές όσο και στις πανελλήνιες συνδικαλιστικές εκλογές του κλάδου των Μηχανικών.

Το 2018 εκλέγεται Πρόεδρος του Αρχιτεκτονικού Συλλόγου Νομού Λασιθίου Κρήτης, αξίωμα στο οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα.

Διετέλεσε τακτικό μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΚ , της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ με κορύφωση την εκλογή του ως Πρόεδρο για την περίοδο 2019 – 2024.

Το 2023 εκλέγεται στην Αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ως εκπρόσωπος Περιφέρειας Κρήτης. Επί σειρά ετών αποτελεί μέλος σε Κεντρικές Επιτροπές, όπως τη Μόνιμη επιτροπή «Μεταφορών, Συγκοινωνιακών Έργων & Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού», την Επιτροπή Αυθαιρέτων άρθρου 116 του Ν. 4495/17 της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και της Μόνιμης Επιτροπής Αρχιτεκτονικών Θεμάτων ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Εξαιρετική επιτυχία παρατηρείται και στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, από την ίδρυση του Σκοπευτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου το έτος 2020, κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου.

Αξιοσημείωτες είναι και οι επιδόσεις του στο συγκεκριμένο άθλημα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της τρίτης θέσης και την απόκτηση του
Κυπέλλου Κρήτης.

Κατασκευή 95%
Τοπογραφικό Έργο 42%
Σχεδιαστικά έργα 80%
Αυθαίρετη ρύθμιση 60%

Ο
Στόχος μας

Στόχος μας είναι να οικειοποιούμαστε και να πραγματοποιούμε με αφοσίωση και ταχύτητα το δικό σας όραμα. Συζητάμε μαζί σας, αντιλαμβανόμαστε τα
όνειρα και τις επιθυμίες σας και αναλαμβάνουμε την υλοποίησή τους με τον καλύτερο ρεαλιστικό τρόπο, παρέχοντας πάντα το πιο ικανοποιητικό και πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Το
Όραμά μας

Βασική μας επιδίωξη είναι τόσο η άρτια σχεδίαση και κατασκευή των προσωπικών σας χώρων όσο και η διασφάλιση και η ανάπτυξη μιας άριστης
συνεργασίας μαζί σας. Δημιουργούμε σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους που αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με την ποιότητα και την αισθητική.

Το
Πάθος μας

Πιστεύουμε ακράδαντα στην μοναδικότητα και τη δυναμική του κάθε έργου, γι αυτό και κάθε φορά ο ενθουσιασμός μας είναι ξεχωριστός. Η συνεχής προσωπική μας ανάπτυξη και ενημέρωση, ο αξιοσημείωτος επαγγελματισμός μας και η άρτια κατάρτισή μας εγγυώνται την αποτελεσματική εκπλήρωση των προσδοκιών σας και την προσωπική μας ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα.