Τι μπορούμε προσφέρουμε για εσάς

οι 9 κύριες υπηρεσίες μας

Μελέτες

Ο σχεδιασμός της αρχιτεκτονικής μελέτης στοχεύει στην επίλυση προβλημάτων εξυπηρέτησης και έκφρασης των ανθρώπινων αναγκών στο χώρο.

Επίβλεψη

Η σωστή υλοποίηση του έργου μετά από σωστή και λεπτομερή μελέτη είναι ένας παράγοντας που αποτελεί τον κύριο στόχο του γραφείου. Η σωστή χρήση και έλεγχος των υλικών, η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών παραγωγής και η συνεχής και συχνή παρακολούθηση του έργου μέχρι το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης είναι επίσης βασικοί στόχοι του γραφείου αλλά και μια αναγκαιότητα για ένα αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό αποτέλεσμα.

Κατασκευή

Η σωστή υλοποίηση του έργου μετά από ακριβή και λεπτομερή μελέτη είναι ένας παράγοντας που αποτελεί κύριο στόχο του γραφείου.

Τοπογραφικά

Τοπογραφική μελέτη για τη δημοσίευση των αδειών οικοδόμησης στους τομείς του έργου.

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Στην Ελλάδα έχουν εκδοθεί αρκετοί νόμοι για την τακτοποίηση αυθαιρέτων από τη δεκαετία του ’80. Σήμερα «τρέχει» ο Νόμος 4495/2017 με τον οποίο προβλέπεται η τακτοποίηση ή νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών ή/και χρήσεων που έχουν κατασκευαστεί αποδεδειγμένα πριν την 28η Ιουλίου 2011.

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Η διαδικασία είναι η εξής: κλείνουμε ένα ραντεβού και ο πιστοποιημένος μηχανικός έρχεται ως επιθεωρητής ενέργειας στην αυτοψία στο ακίνητο. Μετά τις απαραίτητες μετρήσεις, το ενεργειακό πιστοποιητικό θα εκδοθεί αμέσως εντός μιας έως δύο εργάσιμων ημερών. Το ενεργειακό πιστοποιητικό αναφέρεται στην ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου, καθώς και προτάσεις του επιθεωρητή ενέργειας για τη βελτίωση της υπάρχουσας τάξης. Το ενεργειακό πιστοποιητικό εκδίδεται εντός μιας ή δύο εργάσιμων ημερών.

Αδειοδοτήσεις καταστημάτων

Άδειες για τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικής περίθαλψης (καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, σχάρες, ταβέρνες, αναψυκτικά, σνακ μπαρ, καφετέριες στο διαδίκτυο, παντοπωλεία, καταστήματα φρούτων, αρτοποιεία και είδη ζαχαροπλαστικής). Άδειες λειτουργίας για καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας (κομμωτήρια, ινστιτούτα ομορφιάς και ομορφιάς, εργαστήρια τατουάζ). Εργαστήρια τροφίμων που ανήκουν στη Διεύθυνση Ανάπτυξης. Άλλες δραστηριότητες που απαιτούν άδεια λειτουργίας (σχολεία, εκπαιδευτικά σεμινάρια, Γυμναστήρια κ.λπ.)

Εσωτερική διαμόρφωση χώρου

Ο εσωτερικός σχεδιασμός ενός κτιρίου πρέπει να είναι συνεπής με το εξωτερικό ώστε να συμπληρώνει μια ενοποιημένη μονάδα. Αυτή η λογική σχεδίασης αφορά κυρίως τη στέγαση. Όσον αφορά τους επαγγελματικούς χώρους, ο σχεδιασμός βασίζεται κυρίως σε μια κεντρική ιδέα που είναι είτε μορφολογική και μόνο εννοιολογική και από την οποία θα προκύψει το σχέδιο.

Τρισδιάστατη απεικόνιση χώρου

Ο σχεδιασμός της αρχιτεκτονικής μελέτης στοχεύει στην επίλυση προβλημάτων εξυπηρέτησης και έκφρασης των ανθρώπινων αναγκών στο χώρο.

Πελάτες