Προς Πώληση

Περιοχή | ΒΑΘΥ

Στάδιο Ανάπτυξης | Under Construction FOR SALE 

Χρονοδιάγραμμα | Est. 2028

Σχέδια & Άδειες | IOANNIS ATSALIS arcitecture & constructions

Εσωτερική Διακόσμηση | IOANNIS ATSALIS arcitecture & constructions

Σχεδιασμός Κήπου | IOANNIS ATSALIS arcitecture & constructions

Σχεδιασμός 3D | IOANNIS ATSALIS arcitecture & constructions

Επίβλεψη ανάπτυξης & Κατασκευής | IOANNIS ATSALIS arcitecture & constructions

Στα πλαίσια της υπηρεσίας “κλειδί στο χέρι” το αρχιτεκτονικό γραφείο IOANNIS ATSALIS arcitecture & constructions οραματίστηκε την κατασκευή μιας – villas –  πολυτελούς κατοικίας με πισίνα, σε γήπεδο με εμβαδόν 2000,00 μ2 άρτιο και οικοδομήσιμο που βρίσκεται στη θέση «Βαθύ Λάκκος» Κτηματικής Περιφέρειας Κριτσάς, Δήμου Αγίου Νικολάου. Η αρχιτεκτονική πρόταση αναγείρει μία νέα διώροφη κατοικία με υπόγειο και πισίνα συνολικής  δόμησης 200,00 μ2 με πραγματοποιούμενη κάλυψη 134,90 μ2 και με υπόγειο 104,50 μ2. Η τοποθέτηση της μελλοντικής διώροφης κατοικίας επιλέχθηκε στο καταλληλότερο σημείο του οικοπέδου με βάσει της προσφερόμενη θέα και σχετικά κοντά με την παλαιά εθνική οδό από την οποία έχει πρόσβαση. Στην εν λόγο κατοικία φροντίσαμε να αναπτύξουμε άνετους χώρου με μεγάλα ανοίγματα προσανατολισμένα στην Ανατολή για την  επίτευξη βέλτιστου φωτισμού – ηλιασμού των χώρων και για την επίτευξη καλύτερου αρχιτεκτονικού αποτελέσματος. Το ισόγειο επικοινωνεί με τους υπόλοιπους ορόφους (υπόγειο και ‘α όροφο) μέσω άνετου κλιμακοστασίου στο οποίο έχουμε μεριμνήσει για την τοποθέτηση αναβατορίου για τη εύκολη πρόσβαση της κατοικίας σε ΑΜΕΑ σε περίπτωση που απαιτηθεί και έχει προβλέφθηκε επίσης η τοποθέτηση ανελκυστήρα.

Πρόκειται για μια άνετη διώροφη πολυτελή κατοικία με κολυμβητική δεξαμενή στην επέκταση του ισογείου της με τους βοηθητικούς χώρους  αυτής μηχανοστάσιο και  δεξαμενή υπερχείλισης για την σωστή λειτουργία της. 

Στο νότιο τμήμα του οικοπέδου και έμπροσθεν της κολυμβητικής δεξαμενής αναπτύσσονται διαμορφώσεις φύτευσης με πρόσβαση στους ακάλυπτους χώρους με εξωτερική βοηθητική σκάλα.

Με τα δεδομένα της περιοχής η όλη αρχιτεκτονική πρόταση είναι αρμονική, λιτή και εντάσσεται στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Η κατασκευή της εν λόγο οικοδομής όπως φαίνεται στα σχετικά σχέδια σε απλές γραμμές δεν ενοχλεί αισθητικά το τοπίο και τις εγκαταστάσεις που γειτονεύουν και εναρμονίζεται προς το φυσικό και οικιστικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκεται.

Γενικά όλοι οι χώροι είναι φωτεινότατοι υπερκαλύπτοντας τις ελάχιστες απαιτήσεις του κτιριοδομικού κανονισμού.